Sztárok

Christina Aguilera túlfűtött klippel tér vissza

Az ötszörös Grammy-díjas Christina Aguilera június 7-én Bionic címmel új albumot jelentet meg. Szolidnak egyáltalán nem mondható új videoklipjét most nálunk is megnézheted.

Hogy mire számíthatunk az új albumon? A hamarosan megjelenő új korongot beharangozó dal, a Not Myself Tonight a hozzá készített videoklip extravagánssága miatt nagy feltűnést keltett, többen kritizálták is érte Christinát, aki ezzel elérte a célját: jó sokan beszélnek a dalról és visszatéréséről. A mára példás családanyává vált énekesnő ezúttal egy szexuálisan túlfűtött klipet készített, amelynek kapcsán az Out magazinnak ráadásul azt is elmondta: igenis kedveli a nőket is, de azért sem leszbikusnak, sem biszexuálisnak nem mondaná magát, nem tudna igazán együtt lenni egy nővel, ahhoz túlságosan szereti a férfiak hímtagját. Arról, hogy a nőket is kedveli, férje is tud. A kijelentést pedig tetézte egy-két extravagáns fotósorozattal, például az Outban és a GQ-ban.

 

 
 Azoknak a lelkes olvasóknak, akik készültek a ma beharangozott exkluzív interjúra, és feltették az énekesnőnek szánt kérdéseket a Fórumban, rossz hírrel szolgálunk. Christina ugyanis úgy döntött, mégsem kezd turnézásba, így a hozzá intézett kérdéseket nem tudjuk neki tolmácsolni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top