Sztárok

Megtört öregember lett Sean Connery

Könyörtelenül nyomot hagyott az idő Sean Conneryn. A hajdani James Bond hajlott hátú öregember lett, arcán szomorúság tükröződik. Közeli barátai szerint a megtört arckifejezés nem véletlen, a színész családi élete ugyanis roppant boldogtalan.
Sean Connery felett eljárt az idő. A hajdani markáns arcvonású, szexis James Bond megfáradt, boldogtalan öregember lett. A róla pár napja készült lesifotós-felvételeken Connery szomorúan sétálgat, arcán egykedvűség tükröződik. Az, hogy Connery megöregedett, nem csoda, hiszen nyolcvanesztendős, de közeli ismerősei szerint nem jutott kiegyensúlyozott időskor a színésznek. Barátai szerint Connery házassága nagyon régóta boldogtalan, és gyermekei is számos csalódást okoztak a filmlegendának.
„A nejét évtizedeken keresztül csalta, már nagyon régen nincs közöttük kapcsolat. A gyerekei Sean hírnevén akartak felkapaszkodni, sok örömet nem jelentenek. Sean nagyon boldogtalan öregember lett” – mondta a sztár ismerőse egy amerikai hetilapnak. 
 
Megtört öregember lett Sean Connery

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top