Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Az anyaság nincs korhoz kötve – vallják a hírességek. Az elmúlt esztendőkben számos világhírű nő vállalt gyermeket a negyedik ikszen túl, és egyáltalán nem bánták meg, hogy először karrierjükben teljesedtek ki. Ezek a sztárok példaként állhatnak bármelyik negyvenes nő előtt, hogy soha nem késő átélni az anyaság csodálatos érzését, és nem szabad feladni a családalapításról szőtt álmokat.
2010. 05. 11. Sztárok rovat 
Yummy Mummy – így hívják kedvesen az amerikaiak azokat az édesanyákat, akik odafigyeltek magukra a gyermekvárás alatt, és megőrizték szépségüket, alakjuk vonalát és kisugárzásukat. Tévhit, hogy csak azok a nők nyerik vissza hamar a formájukat, akik egészen fiatalon, huszonévesen szülnek.  A magyarul gusztusos mamát jelentő kifejezés ugyanis tökéletesen ráillik az alábbi hírességekre, pedig mind negyven év felett vállaltak babát, ráadásul sokuknak súlyos magánéleti nehézségekkel is szembe kellett nézniük kismamaként. Érdemes ellesni, ők hogyan csinálják!

A latin-amerikai, dús keblű señorita, Salma Hayek negyvenegy esztendős volt, amikor kislánya, Valentina világra jött. A színésznő hosszú évekig küzdött azért, hogy megvesse a lábát Hollywoodban, és bebizonyítsa: nemcsak a szőke, kék szemű, vékony nőknek van helyük a filmvásznon, hanem a telt, fekete hajú, egzotikus külsejű szépségeknek is. Salma küzdött a sikerért, dolgozott, kilincselt a rendezőknél, közben különböző férfiakkal járt pár évig, a családalapítás sokáig nem szerepelt a tervei között. Aztán úgy érezte, egyre hangosabban ketyeg a biológiai órája, és végül két és fél éve egy francia milliárdos üzletembertől, François-Henri Pinault-tól megszületett a lánya. Salma ma is irigylésre méltó formában van, pedig a terhessége alatt jócskán felszedett magára. A színésznő szerint visszanyert gyönyörű alakjának titka az, hogy sokáig szoptatta Valentinát, és emiatt fogyott le.

Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Halle Berry Salma Hayekhez hasonlóan negyvenegy éves volt, amikor tündéri kislánya, Nahla a világra jött két éve. A szép színésznő túl volt már két sikertelen házasságon – egyik férje ütötte-verte, a másik folyamatosan megcsalta –, amikor egy Versace-reklámfilm forgatásán beleszeretett Gabriel Aubry kanadai modellbe. Berry úgy érezte: nem vár tovább, ettől a férfitól gyereket akar.
Egy nő életében a férfiak jöhetnek-mehetnek, de az anyaság érzése állandó és semmihez sem fogható. Amikor Nahla megszületett, jöttem rá arra, hogy előtte még nem szerettem igazán senkit sem, és nem is fogok senkit sem úgy szeretni” – mondta a színésznő, aki a közelmúltban egyedülálló édesanya lett, hiszen szakítottak szerelmével. Persze nem valószínű, hogy Berry sokáig egyedül marad, hiszen fantasztikusan néz ki, amit saját bevallása szerint a sok zöldségnek és a jógának köszönhet.
Sok-sok relaxáció, jóga és zöldség-gyümölcsez a titka a testi-lelki egészségemnek” – mondta a gyönyörű mama.

Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait


Kim Basinger a nyolcvanas-kilencvenes évek első számú bombázója volt, akit minden férfi meg akart szerezni, de birtokolni már kevesen tudtak. Kim a Fogd a nőt, és fuss forgatásán szeretett bele a szívtipró Alec Baldwinba, és ezzel megpecsételődött a sorsa, a férfinak adta a testét, a lelkét, a szerelmét, de a színész vajmi kevés jóval viszonozta ezt. Kim negyvenegy éves volt, amikor lányuk, Ireland világra jött, de Baldwint az apaság érzése sem szelídítette meg. Folyamatosan ivott, és ütötte-verte gyönyörű feleségét. Botrányosan váltak el, a kislány felügyeleti jogáért hosszú évekig pereskedtek. Kim a széltől is óvta a lányát, próbálta a rivaldafénytől és a botrányoktól távol tartani, a napokban jelent meg először az immár tizennégy éves Irelanddel egy partin.

A tini Ireland híres mamája mása, dacára annak, hogy Alec Baldwin egy híressé vált és nyilvánosságra hozott telefonbeszélgetésben ronda disznónak nevezte saját gyermekét. Mellesleg Basinger ötvenöt évesen sem panaszkodhat, ma is sok nő megirigyelhetné az alakját. Ennek titka a szépség szerint egy jó arckrém, sok ásványvíz, és heti háromszor spenótot kell enni.

Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait


Nicole Kidman nagyon sokat várt arra, hogy saját csemetéje szülessen. A gyönyörű ausztrál színésznő két magzatát veszítette el, amikor Tom Cruise felesége volt; a pár végső kétségbeesésében két gyermeket örökbe fogadott, Isabellát és Connort. Ám kapcsolatuk időközben megromlott, elváltak, és Kidman később hozzáment Keith Urban énekeshez. Végül Keithszel valósággá vált Kidman nagy álma: negyvenegy évesen megszületett a kis Sunday Rose.

A két vetélésem alatt a szívem szakadt meg. Azt hittem, már soha nem lehet gyermekem. Aztán jött Sunday, és olyan boldogságot éreztem, mint még soha” – mondta Kidman, akit sokan azzal vádolnak, hogy nem jó anya, hiszen a terhessége alatt végig fogyókúrázott, és állítólag állandóan figyeli a kislányát is, hogy elég szép és elég vékony-e. Nicole mindenesetre tagadja ezt, és kijelentette: alakját a sok futásnak és a cukorszegény életmódnak köszönheti.

Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Sheryl Crow azon hírességek közé tartozik, akik alaposan megfizették a sok siker és gazdagság árát. A világhírű énekesnő ugyanis roppant nehéz időszakon van túl. Sokáig küzdött a rák ellen, de szerencsére kigyógyult a betegségből, majd hosszú évek után véget ért kapcsolata a legendás kerékpározóval, Lance Armstronggal. A sok rossz után azért egy igazán jó esemény is bekövetkezett, három éve egy kéthetes kisfiút adoptált, így boldog édesanyja immár Wyatt Crow-nak. Sheryl egy dalt is írt a fiúcskának, aki az énekesnő szerint az ő kis őrangyala.

Életem legboldogabb pillanata volt, amikor Wyattet magamhoz ölelhettem. Soha nem felejtem el a pillanatot, amikor megérintettem a kis puha bőrét. Fantasztikus érzés volt. Sokáig csak a karrierem érdekelt, semmi más. Túl sokáig vártam a szüléssel, aztán a betegségem miatt már nem vállalhattam gyermeket. Nagy szerencsém van, hogy Wyatt-tel kárpótolt engem az élet” – vallotta be az egyedülálló énekesnő, aki állítja: az úgynevezett líciumgyümölcs – vagy ismertebb nevén a gojibogyó – tartja őt formában, és őrzi meg az egészségét.

Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Marcia Cross negyvennégy múlt, amikor ikerlányai, Eden és Savannah megszülettek. A Született feleségek vörös hajú színésznője sokáig kereste az igazi szerelmet, és végül egy bróker, Tom Mahoney személyében találta meg. Marcia nem bízta a véletlenre a gyerekkérdést, nem sokkal az esküvő után mesterséges megtermékenyítésen esett át. Akkor még nem tudhatta, milyen jól döntött, hogy hirtelen cselekedett, ugyanis nem sokkal az ikrek születése után rákot diagnosztizáltak a férjénél. Marcia nem omlott össze, hitt férje gyógyulásában, és szerencsére Mahoney egyre jobban van, szervezete jól reagált a kemoterápiára is. A tragédia ellenére Marcia emberfeletti erővel tartja magát, neveli a kicsiket, forgatja a Született feleségeket, és ápolja, segíti imádott férjét. Ráadásul az ötvenhez közeledve is gyönyörű nő. Vajon mi lehet a titka?
Egyszerű: sok vitamin és fokhagyma. Az utóbbi jó a rák ellen, és az örök fiatalság forrása is” – mondta a szépség, aki a vitaminok és a fokhagyma mellett még a sok játékra esküszik a gyerekekkel.

Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait
Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!

Kapcsolódó hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Torolt_felhasznalo_544962 2012-08-14 11:54

marcia gross pedig (persze nem búlvárban) lenyilatkozta, hogy ne várjanak a nők!! neki mázlija volt, és lám, neki is csak mesterséges megtermékenyítéssel sikerült.. de ha lett volna kinek, hülye lett volna 40 felett szülni először...

hát én is azt hiszem ez a lényeg, ha van kivel gyermeket vállalni, és családot képzelünk magunknak, butaság várni... Ha meg nincs lehetőség, abban mi a frász a pozitív példa?? örülünk hogy sikerült!! ha valakit előtte pasik vertek, vagy elvetélt többször... háááttt... én azt nem mondanám, (vagy meghalt a férje..) én ezeket nem gondolnám, hogy a karrier miatt nem vállaltak gyereket... bár az nlc-s hülyeségbe belefér ez a cikk is...

dani zsuzsanna 2012-08-14 11:40

szerintem..meg az..csak a haja nem szőke és hosszú..de az arca az övé..
szerintem a halle berry az aki normális,innen a többi a fura dolgaival,fura öltözködésével,meg dili dolgaival..ő olyan mint egy átlagos csinos déli anyuka,egyszerű ruhák a gyerek is mindíg normális sportos ruhákban van pl tengerparton..nekem tetszik,próbálnak csinosak,sportosak,átlagosak lenni.és ő rövid hajjal és tréningben is nő

birerzsi 2010-05-12 21:34

Méghogy a Kim Basinger lánya tiszta anyja?! Nem elütötte a gépírónő a szöveget, és tiszta apját akart írni? (Azon meg csak mosolygok, hogy Írországnak nevezték el a lányukat. Persze, biztos megvolt az oka. Ha lesz lányom, én meg majd Csehszlovákiának nevezem el, mert többször is nyaraltam ott, és mindig jól éreztem magam.)  

 

 

Nicole Kidmant nem kellene belevenni a későn szülő nők táborába, mivel az ő gyermekét béranya hordta ki. 9 hónapos terhesen kisebb hasa volt, mint másnak félidősen. + keményen edzett és diétázott. 

Whippy 2010-05-11 08:07

Végre valami, amiben hasonlítok a sztárokra. :-)) A második fiamat negyvenötévesen szültem, otthon.

-1- 2010-05-11 07:12

Úgy látom ebből nálad is van bőven felesleg. Mármint az nlc szocializációból. :D

sheilaundtony 2010-05-11 06:34

„Egyszerű: sok vitamin és fokhagyma. Az utóbbi jó a rák ellen, és az örök fiatalság forrása is”

 

Ez is az NLC-n szocializalodhatott. Esze a porcelan elefantteval lehet egyenlo.

Torolt_felhasznalo_555847 2010-05-11 02:42

"hangosabban érezte, a szülés alatt jócskán felszedett magára"- "wtf?"

N?k Lapja Café 2010-05-11 02:42

Az anyaság nincs korhoz kötve – vallják a hírességek. Az elmúlt esztendőkben számos világhírű nő vállalt gyermeket a negyedik
ikszen túl, és egyáltalán nem bánták meg, hogy először karrierjükben teljesedtek ki. Ezek a sztárok példaként állhatnak bármelyik negyvenes nő
előtt, hogy soha nem késő átélni az anyaság csodálatos érzését, és nem szabad feladni a családalapításról szőtt álmokat.

Tovább a cikkre...

Címlapon

Legjobbak

Kiderült: Marsi Anikó miatt bunyózott Papp Gergő Batizzal

Marsi Anikó miatt bunyózott Papp Gergely Batizzal

A műsorvezetőnő kegyeiért küzdöttek meg egykor –...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma2
Így még sosem láttad Angela Merkelt! – galéria

Így még sosem láttad Angela Merkelt!

Olaszországban nyaral a világ legbefolyásosabb...
Facebook lájkok száma
Oláh Gergő hasonmása Az ének iskolájában

Oláh Gergő hasonmása Az ének iskolájában

Radics Jani az egykori X-Faktor-győztes, Oláh Gergő...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma3
Ideális párosok a számmisztika szerint

Ideális párosok a számmisztika szerint

Lehetséges, hogy két ember azonnal egymásba szeret?...
Facebook lájkok száma
Így húsvétolnak a magyar celebek

Így húsvétolnak a magyar celebek

Tatár Csilla vörös rúzzsal, Vajna Tímea egy...
Facebook lájkok száma
Levetkőzött Zámbó Krisztián

Levetkőzött Zámbó Krisztián

Nincs olyan, amit meg nem tesz szerelméért az egykori...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma2
Keresztes Ildikó: „Ez egy lélekölő szakma”

Keresztes Ildikó: „Ez egy lélekölő szakma”

„Lelki beteg lett, megplasztikáztatta az arcát...” –...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma3

Ki tud többet Jézusról?

Jézus Krisztus talán a leghíresebb ember, aki valaha...
Facebook lájkok száma
Sztársportolóval kapták le Rubint Rékát

Sztársportolóval kapták le Rubint Rékát

A fitneszladynek idén is sikerült közel kerülnie a...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma6
Rolling Stonest is játszik a margitszigeti szökőkút

Mától újra zenél a margitszigeti szökőkút

Az újjáépített és kibővített formájában tavaly nyáron...
Facebook lájkok száma

Legtöbbet megosztott cikkek

Megtörtént a VV6 eddigi legdurvább balhéja – videó

Megtörtént a VV6 eddigi legdurvább balhéja

Elszabadultak az indulatok a villában.
Facebook lájkok száma370 Hozzászólások száma7
Ide menj a családdal! – Mini-Magyarország Park Kisbéren

Ide menj a családdal! – Mini-Magyarország Park Kisbéren

Az egész család számára kiváló időtöltés
Facebook lájkok száma179
Csináld magad: gombaülőke használt cserepekből

Csináld magad: gombaülőke használt cserepekből

A kerti törpék ideje már lejárt, de egy-egy színes...
Facebook lájkok száma149
Olvasás a WC-n – ártalmas szokás

Olvasás a WC-n – ártalmas szokás

A WC-n töltött békés perceket sokat szeretik...
Facebook lájkok száma62 Hozzászólások száma3

Szeles, esős húsvét vár ránk

A húsvéti hosszú hétvégén továbbra is változékony lesz...
Facebook lájkok száma51
3D nyomtatás: naponta 10 házat lehet kinyomtatni

3D nyomtatás: naponta 10 házat lehet kinyomtatni

Gyors és környezetkímélő megoldás.
Facebook lájkok száma44
Életeket mentene meg a bringázás elterjesztése

Életeket mentene meg a bringázás elterjesztése

Sőt új munkahelyeket is létrehozna.
Facebook lájkok száma29 Hozzászólások száma71

Videó

Sorozat

Majka nem hagyja, hogy alázzák Dundikát
Majka nem hagyja, hogy alázzák Dundikát

Majka nem hagyja, hogy alázzák Dundikát

Mindenkinek volt véleménye Zimány Linda és Jude Law múlt heti megismerkedéséről. A legtöbben jól összehangolt magánakcióként látnak a dolog mögött, míg mások méltatják Zimány tettét. Így tett egyik barátja is, aki azonban Dundikát és Majkát kezdte mocskol

Zimány Linda miatt alázzák Dundikát
Zimány Linda miatt alázzák Dundikát

Zimány Linda miatt alázzák Dundikát

Majka véleménye miatt Dundikát támadta Zimány Linda egyik barátja.

Dzsudzsák Balázst hidegen hagyja Zimány Linda
Dzsudzsák Balázst hidegen hagyja Zimány Linda

Dzsudzsák Balázst hidegen hagyja Zimány Linda

Dzsudzsák Balázst már nem érdekli egykori kedvese, Zimány Linda.

Így pörögnek a celebek Jude Law és Zimány csókján
Így pörögnek a celebek Jude Law és Zimány csókján

Így pörögnek a celebek Jude Law és Zimány csókján

Mindenki nyugodjon meg! Ma is folytatódik a Jude Law–Zimány Linda történet. Természetesen hírességeinknek is van véleményük az ügyben. Mutatjuk!

Már a brit sajtó is Zimány és Jude Law kavarásáról ír
Már a brit sajtó is Zimány és Jude Law kavarásáról ír

Már a brit sajtó is Zimány és Jude Law kavarásáról ír

Nem valószínű, hogy szívébe zárja a magyar fővárost Jude Law. De Zimány Linda előtt megnyíltak a külföldi bulvárlapok. Mutatjuk.

Jude Law kikezdett Zimány Lindával – videó
Jude Law kikezdett Zimány Lindával – videó

Jude Law kikezdett Zimány Lindával – videó

Zimány Lindával bulizott tegnap este Jude Law, csók is csattant.

© 2014 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem