Sztárok

Janics Natasa 7 hónap után válik

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Rtlklub.sajtoklub.tv
Bársony Bence

Az olimpikon tavaly ősszel ment férjhez Csányi Szilárdhoz, most pedig a klubján keresztül közleményt adott ki a házasság felbontásáról.

„Tájékoztatom a közvéleményt, a szurkolóimat – megelőzve egyben a magánéletemről szóló esetleges találgatásokat –, hogy a közelmúltban férjemmel közösen úgy döntöttünk, hogy házasságunkat felbontjuk. Ahogy annak idején a házasságkötésünket örömmel kürtöltük világgá a sajtó segítségével, most vállalnom kell ebben is a nyilvánosságot. A döntés okairól, körülményeiről sem most, sem később nem kívánok nyilatkozni. Kérem a sportszerető közvélemény megértését abban, hogy a magánéletemet kizárólag magaménak vallom, annak nehézségeit nem tárom a nyilvánosság elé. Kezdődik az idény, és ismételten teljes erővel a versenyekre kell figyelnem, hogy újabb sikereket érhessek el Magyarországnak” – írja Janics Natasa.

Az alig több, mint féléves frigy vége azért is meglepő, mert  a  háromszoros olimpiai bajnok kajakozó nem hirtelen felindulásból ment férjhez: a szeptemberi esküvő előtt három évig jegyben járt Csányival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top