Sztárok

Bill Clinton impotens lett

Rájár a rúd szegény Bill Clintonra. Az ovális iroda hajdani huncut amorózójának bizony mostanában nem sok öröm jut, hiszen az amerikai bulvárlapok szerint nem csupán a szívével vannak gondok, de a férfiasságával is.
Igen pikáns titkot szellőztetett meg az amerikai National Enquirer című hetilap. Az újság szerint a szívére szedett töméntelen gyógyszerek mellékhatásaként Bill Clinton impotens lett. A hajdan nagy étvágyú elnököt, aki gyakornokával, Monica Lewinskyvel folytatott viszonyával örökre beírta magát a botránykrónikákba, állítólag annyi rossz élmény érte az elmúlt esztendőkben a hálószobában, hogy már nem is próbálkozik a hódítással.
„Nagyon sok egészségi gondja van, különösen nagy baj a szívével van. Számos gyógyszert szed, és bizony ezek a potenciájára is kihatással vannak. Már nem megy neki a szex, pedig egykor nagy kanállal falta a szép, csinos nőket. Ráadásul Viagrát sem szedhet a szíve miatt” – pletykálta el a magazinnak egy bennfentes, aki szerint szegény Clinton így csúcsokat már csak a golfpályán döntöget…
 
Bill Clinton impotens lett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top