Sztárok

Így mulatnak a Barátok közt sztárjai

Szőke Zoltánék egy elegáns rendezvényen engedték ki a forgatásokkal járó gőzt...

Nem forgatni, hanem szórakozni és jót enni érkeztek a Csillag születik és a Barátok közt sztárjai a budai hegyek közé, egy ötcsillagos étterembe. A meghívottak látványos fényshow-ban úszva vonultak be, amelyet kizárólag erre az alkalomra készített Urbanizer, a városszerte, klubszerte ismert VJ. Kéri Péter az étterem élén évente többször is alkalmat kerít arra, hogy összefogja a média sztárjait, az ismert arcokat, a televíziós személyiségeket, a művészvilág neves alakjait, így történhet meg, hogy egyszerre élvezte Váczi Eszter lágyan simogató koncertjét Vásáry André és Horváth Tamás a Csillag születik-ből, illetve Szőke Zoltán, Tihanyi Tóth Csaba, Balogh Edina és Domokos László a Barátok köztből.

A vendégeket az étterem nem csupán a koncerttel lepte meg, de Mitsui Sen japán szobrászművész rendkívüli márványalkotásaival is – amelyek azóta is láthatók a Cascade-ban –, és olyan borokkal, amelyek éjjel-nappal klasszikus zenét hallgatnak üvegeikben lapulva a világ talán legmodernebb és egyben legartisztikusabb borászatában.

Így mulatnak a Barátok közt sztárjai
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top