Sztárok

Szudáni modell szült Brad Pittnek!

Hétpecsétes titokra derült fény: egy Párizsban élő szudáni modell tavaly szeptemberben gyermeket szült Brad Pittnek. A szépségnek hónapokon keresztül volt viszonya a világsztárral, aki Angelina Jolie-val él.


Brad Pitt egy párizsi útja alkalmával, két éve ismerkedett meg Amnával, a gyönyörű szudáni modellel. Ian Halperin botránykönyvíró szerint a színész akkoriban nagyon rosszul élt Angelina Jolie-val, rengeteget veszekedtek, és teljesen elhidegültek egymástól.

„Bradet az első pillanatban megbabonázta a gyönyörű modell, és egy szenvedélyes viszony vette kezdetét. Nem tudott betelni Amna gyönyörű testével, ha csak lehetett, a szépséggel volt. A kapcsolatnak akkor lett vége, amikor Angelina megneszelte, hogy Brad félrekacsingat. Magánnyomozót fogadott, és megtudta, hogy ki Pitt szeretője. Óriási botrány tört ki, és Brad végül szakított Amnával. Csakhogy akkor Amna már terhes volt. Brad azt kérte, hogy vetesse el a babát, de Amna nem volt rá hajlandó” – mesélte Ian Halperin.

A baba állítólag tavaly szeptember 9-én jött világra, de ez idáig sikerült titokban tartani, ahogyan a nemét vagy a nevét is. A francia lapok próbálták megszólaltatni Amnát is, aki mindössze ennyit mondott: „Igaz, a világ leghíresebb férfijának szültem egy gyereket, de ő nem vállalta, és nem lehetünk együtt.”

 

Szudáni modell szült Brad Pittnek!
Szudáni modell szült Brad Pittnek!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top