nlc.hu
Sztárok
Helena Christensen pucéran pózol

Helena Christensen pucéran pózol

Helen Kristensen pucéran pózol Méghozzá egy sportmárkának. A reklámkampány szerint a negyvenes szupermodell nagy rajongója a trükkös edzőcipőnek, amely még  lustaság ellen is beválik.

„Az én zsúfolt életemre nagyon jó megoldás ez a cipő, mert anélkül mozgok, hogy órákat kellene töltenem az edzőteremben – nyilatkozta a Vogue címlaplánya. – Türelmetlen típus vagyok, és ha valamit kipróbálok, azonnal látni akarom az eredményét.  Ez nekem annyira beválik, hogy teljesen rákattantam.

New Yorkban élek, és mindenhová gyalog járok. Ebben a cipőben úgy dolgozik a lábad és a hátsód, mintha séta közben edzenél – áradozott Helena. – Tényleg működik: pár hete hordom csak, és máris érzem a különbséget.”

Az edzőcipőt olyan mérnök tervezte, aki korábban a NASA-nál dolgozott, és azt ígéri, hogy a csuka járás közben feszesíti a lábad és a popsid – bár nagy eséllyel az sem árt, ha olyan genetikai adottságokkal rendelkezel, mint a 41 éves Helena Christensen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top