Sztárok

Kínos zuhanás: a cipő vagy a celeb a hibás? – Videóval!

Néha popsira, máskor másra – a legnagyobbakat a divat- és szórakoztatóiparban lehet esni, konkrét és átvitt értelemben is. Íme egy válogatás óriási zakózásokból. Döntsd el, hogy a topán vagy a viselője volt-e a hibás, hogy ez így (meg)eshetett…

Az egyik leggyakorlottabb eső Naomi Campbell, aki hosszú és tiszteletre méltó pályafutása során többször is a platformcipők áldozatává vált. 1995 környékén maga David Letterman sajnálgatta meg, amikor az egyik nagy zuhanás után nemhogy nem segített neki senki, de akadt olyan néző, aki azonnal lelkesen fotózni kezdte a popsira csücsülő modellt.

 

A gyönyörű Carmen Electra is jégre ment – legalábbis úgy tűnik a felvételről – egy három évvel ezelőtti Max Factor-divatbemutatón. Nem elég, hogy a szexi Baywatch-baba megcsúszott, és végül a csinos hátsóján kötött ki, még fel sem állt, már pillanatokon belül az egyik kollegina is a földre került. De hogy a cipők vagy a síkos padló tehetett a malőrről…

 

Beyoncé 2007-ben, egy orlandói koncerten esett egy óriásit, ráadásul az arcára. Egy, a CNN számára adott interjúban elárulta, hogy a cipője sarka akadt be a kabátjába, emiatt vesztette el az egyensúlyát. Közönségét elképesztette, ahogy földet érve fél másodpercen belül ott folytatta, ahol a lépcső tetején abbahagyta.

 

Korunk szupermodellje, Agyness Deyn nem egyszer, de kétszer is elzuhant a több szempontból is nagy elődnek számító Naomi Campbell Hope for Haiti (Remény Haitinek) fantázianevű bemutatóján a New York-i divathéten. A jelenleg egyik legdivatosabb topmodell sem sokat nyavalygott, csupán a Twitteren tette közzé: „Au, a térdem.”

Miért fontos a (jó) cipő? Nézd meg a CafeTV videóját is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top