Sztárok

Mire készül Kozso?

Nagy durranásra készül az Ámokfutók frontembere.

Mire készül Kozso?Éveken át Amerikában dolgozott, most azonban újra itthon ténykedik Kozso. A sikeres zenész-producer elárulta, hogy idén nyáron több nagy durranásra is készül. „A napokban fejezem be az Ámokfutók legújabb albumát, amelyen hallhatók lesznek a régi slágereim feldolgozásai és természetesen új dalok is – mondta Kozso. – Meglepetés lehet a közönség számára, hogy új lány került a csapatba: Keira dögös, szexi, és istenien énekel. Elképesztő, hogy milyen sok helyre hívnak minket fellépni, és a közönség még mindig egy emberként énekli a slágereinket. Az amerikai munkámat is folytatni fogom, idén még többször kiutazom, hiszen ott is hamarosan megjelenik egy lemezem, amelyen Run By Love néven énekelek. Nagyon komoly terveim vannak még itthon, úgy érzem, hogy most jól állnak a csillagok fölöttem.”

Kozso azt is elárulta, hogy egy nemzetközi hírű énekesnővel is felvette a kapcsolatot a munka miatt, de erről egyelőre többet nem volt hajlandó mondani. Az biztos, hogy amihez a producer az elmúlt 18 évben hozzányúlt, abból nagy siker lett, ezért számíthatunk arra, hogy kicsit felkavarja a hazai popzenére most jellemző állóvizet. 

 

 
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top