Sztárok

Michael Jacksonról készít műsort a Cirque du Soleil

A táncprodukció után vidámparkot is terveznek a pop királyának örökösei.

Michael Jacksonról készít műsort a Cirque de SoleilA TMZ értesülése szerint hatalmas üzletet ütött nyélbe a Jacko-birtokok igazgatója és a Cirque du Soleil.

John Branca, a hagyaték egyik kezelője elárulta, hogy a Jackóról szóló gigantikus show 2011 őszén indul, beutazza teljes Észak-Amerikát, beleértve természetesen a Los Angeles-i Staples Centert is, ahol Michael Jackson hivatalos búcsúztatóját rendezték.

A show főként a táncra összpontosít, ezzel is tisztelegve Jacko legendás mozgása előtt. A pop királyának legnagyobb slágereit a Cirque du Soleil védjegyének számító lenyűgöző akrobatikával ötvözik.

2012-re egy második show-t is terveznek Los Angelesben. Az MGM-Mirage Hotelben rendezett műsor sokkal jobban épít a színházi elemekre és a 3D-technológiára. „Inkább afféle témapark lesz” – nyilatkozta Branca.

A TMZ forrásaira hivatkozva állítja, hogy az ingatlankezelő ezzel megcsinálja a szerencséjét, mert a produkciók egy vagyont hozhatnak, amelyből ők és a Cirque du Soleil fele-fele arányban részesülnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top