Sztárok

5 nő, akivel megéri járni

Mesébe illő fényűzés, luxusházak, csillagászati vagyon és korlátlan lehetőségek – az örökösnők pazar világa. A gazdagság, a gondtalan élet, a ragyogás megtestesítői ők, közülük is öt hölgyre érdemes különösen odafigyelni.

A világ legkelendőbb örökösnője Charlotte Casiraghi, Monaco gyönyörű és fiatal üdvöskéje. A leányzó Caroline hercegnő nagyobbik lánya, aki második férjétől, a motorcsónak-balesetben elhunyt Stephano Casiraghitól született. Charlotte, aki megszólalásig hasonlít fiatalon gyönyörű édesanyjára, a tekintélyes Forbes magazin szerint 4 milliárd dolláros vagyon örököse. A hölgy a hírek szerint egyébként szeret költekezni, imádja a Chanel ruhákat és a luxust.

5 nő, akivel megéri járni

 

Charlotte-ot Athina Roussel, Arisztotelész Onasszisz unokája követi. A huszonöt esztendős leányzónak 3 milliárd dollárnyi hozománya van, nem csoda, hogy apja féltette, amikor feleségül ment az aranyásónak tartott Dodához, akivel állítólag máris válófélben vannak. Athina pénzét pénzügyi szakemberek egész sora felügyeli, hiszen a külsejével megbékélni képtelen lány még a gimnáziumot sem végezte el.

5 nő, akivel megéri járni

A sorrendben a dobogó harmadik fokán Julia Louis-Dreyfus, Gerard Louis-Dreyfus francia milliárdos lánya áll. A keresett színésznőként dolgozó Julia 2,9 milliárd dollárnyi vagyon várományosa, amelyet saját bevallása szerint mindenkinél jobban megérdemel. „Apám elhagyta anyámat, és engem is. Nem is ismertem. Az egyetlen dolog, amit megtehet értem, hogy rám hagyja a vagyonát” – mondta a kétgyermekes szépség.

5 nő, akivel megéri járni

A Forbes listáján a negyedik helyezett Ivanka Trump, Donald Trump szépséges lánya. A huszonkilenc esztendős leányzó 2 milliárd dollárt ér, nem csoda, hogy a férfiak állandóan körülötte legyeskedtek, majd egy fiatal milliomos, Jared Kushner nőül is vette. Ivanka egyébként ingatlan-tanácsadóként dolgozik, emellett pedig modellkedik.

5 nő, akivel megéri járni

 

Ivankát Allegra Versace, Gianni Versace unokahúga követi a maga 500 millió dolláros vagyonával. A betegesen vékony lány édesanyja, Donatella máig sem dolgozta fel, hogy testvére nem rá hagyta mesés vagyonát, hanem a lányára. Allegra egyébként éppen ezért folyamatos szeretethiánnyal küszködik, és minden útjába kerülő férfitól házasságot, szerelmet remél.

5 nő, akivel megéri járni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top