Sztárok

Három magyar nő a Mrs. Worldön

Hummel Nóra 38 évesen nevezett be a szépségversenyre, amelyet kifejezetten férjezett nők számára írnak ki. Csak miután megérkezett Vietnamba, akkor szembesült vele, hogy magyarok tényleg mindenhol vannak: a kanadai és a szerb versenyző is magyarul szólt hozzá.

„Az interneten szörfözgetve találtam rá a verseny honlapjára, és miután kitöltöttem a jelentkezési lapot, el is felejtettem az egészet – mondta Nóra a Fókuszban. – Két hónap múlva jött rá válasz.”

A kétgyermekes családanya már próbálkozott egyszer: 18 évesen elindult egy hazai versenyen, aztán a modellkarrier helyett a családalapítást választotta. „Nem gondolom, hogy kétgyerekes anyukaként el kellene hagynom magam. A családunkban egyébként is nagyon fontos a sport.”

Három magyar nő a Mrs. Worldön

 

A 4 éves kisfiú és a 14 éves lány anyukája az időbeosztásukról is beszélt: „Reggel elviszem a kisfiam, aztán megyek dolgozni. Este tudok a sportolásra időt szakítani, ha a férjem hazaér.”

A Mrs. World versenyt idén egy orosz hölgy nyerte, aki természetesen a kiírásnak megfelelően férjezett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top