Sztárok

Falusi Mariann, a szerelmes asszony

Új oldalát mutatja meg a Pa-Dö-Dő énekesnője.

Falusi Mariann, a szerelmes asszonyFalusi Mariann nevének hallatán nemegyszer egymástól távolinak tűnő dolgok juthatnak eszünkbe. Bevillanhat Mariann kicsit bulváros oldala, a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelkirálynője, a Csillag születik zsűritagja, a Benkő feleséget keres című műsorban a főhős tanácsadója. Emellett évek óta televíziós és rádiós műsorvezető, számos filmben és színházi darabban szerepelt már az Eldorádótól kezdve a Vízkereszt, vagy amit akartok-on át a Mechanikus narancsig.

Ezúttal viszont a nyilvánosság számára ismeretlen oldalát, a szerelmes nőt ismerhetjük meg. Miattad eszem címet viselő estjén (április 29., Művészetek Palotája) életbölcsességekkel teli dalok segítségével mutatja meg nekünk esendőségét, sebezhetőségét, szárnyalását operaáriákba, sanzonokba, dzsessz-sztenderdekbe foglalva. A szerkesztésben ismét Fáy Miklós a segítség, a színpadon pedig Lang Györgyi, Kálmán Péter és Szirtes Edina Mókus is feltűnik majd.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top