Sztárok

Százak koppintották Rubint Réka szexi ruháját

Rubint Réka sok nő szemében példakép, és előszeretettel követik az öltözködésében is. Réka elsősorban szexis, testhez simuló ruhákat hord, amelyekkel rendre divatot teremt, dacára annak, hogy eleinte sokan megkérdőjelezik olykor merész választásait.

A tervezők körében megszokott dolog, hogy legújabb kollekciójuk egy-egy darabját kölcsönadják egy hírességnek, aki valamilyen nyilvános eseményre felveszi, és büszkén pózol benne a fotósoknak. A ruha fotója így számos lapban megjelenik, és a tervezők reményei szerint sokan akarják majd megvásárolni. Rubint Réka élenjár a divatteremtésben, számos nő követi a szexis, kétgyermekes anyukát.

A pénzkereső ruha – csak így emlegeti nevetve Benes Anita divattervező azt a mélyen dekoltált, tűzpiros ruhát, amelyet ő tervezett Rékának egy gálára. A fitneszlady nem sokkal első gyermeke születése után viselte az estélyit, és nagy vihart kavart vele. A parti ugyan nem most volt, de Anita máig sem tudja elfelejteni azt a ruhát, boltja kirakatában is állt, hiszen miután Réka megjelent benne, és fotója elárasztotta a lapokat, Anitának annyi megrendelése érkezett az estélyire, hogy alig győzte a munkát.

Fotó: Sanoma Archívum/Csibi Szilvia
Fotó: Sanoma Archívum/Csibi Szilvia
Fotó: Sanoma Archívum/Csibi Szilvia
Fotó: Sanoma Archívum/Csibi Szilvia

Pedig mennyi kritika érte akkor Rékát, hogy a ruha túlságosan mélyen dekoltált volt! Schobert Norbi csinos felesége azóta tanult az esetből: az, hogy sokan – főleg irigységből – fanyalognak egy-egy merész, szexis ruha miatt, még nem azt jelenti, hogy ők nem viselnék ugyanazt szívesen. Azóta pedig még inkább a saját feje után megy, és ízlésesen, de azért is kihangsúlyozza bomba testét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top