Sztárok

Budapestre jön a szexi szőke sztár!

A popvilág legújabb üdvöskéje is fellép a hazai gálán.

Június 17-én a SYMA csarnokban rendezik meg a 10. jubileumi VIVA Comet-gálát, amelynek az idei külföldi sztárvendége a világhírű Cascada lesz.

Minden évben óriási érdeklődés előzi meg a VIVA Comet-gálát, amely az év egyik legrangosabb zenei és társasági eseménye.

A Cascada nevű német formáció gyönyörű énekesnője, Natalie Horler 1981-ben született. 2004-ben alapította az együttest, amely pár év alatt óriási népszerűségre tett szert. A trió legnagyobb slágere, az Evacuate the Dancefloor több országban a slágerlisták élén végzett, Amerikában pedig ezzel a dallal a legsikeresebb német előadóvá avanzsált. Érdekesség, hogy a kislemez debütálásakor azonnal a brit listák élén landolt, ezzel maga mögé utasítva az alig egy hete elhunyt Michael Jackson Man in the Mirror című megaslágerét.

A VIVA háza táján már hónapok óta óriási a készülődés, hiszen a Cascada mellett a magyar zenei élet legnagyobb sztárjai is színpadra állnak majd egy-egy különleges produkcióval. És hogy kik lesznek a jelöltek és a további fellépők? Az hamarosan kiderül…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top