Horváth Éva megtanulta kezelni a pofonokat

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nem borította ki Horváth Évát, hogy egyik pillanatról a másikra elbocsátották a munkahelyéről. A volt szépségkirálynő az elmúlt esztendőkben megtanulta, hogyan kezelje a pofonokat.
2010. 04. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Horváth Éva megtanulta kezelni a pofonokatTúl van már fájdalmas szakításon, csalódáson és munkahelyváltáson is Horváth Éva, de a szépségkirálynő mindig feláll a padlóról. Az élet megedzette, ma már tudja, hogyan cselekedjen válsághelyzetekben. Most sincs ez másként, pedig Éva nehéz helyzetbe került a napokban: főnökei közölték vele, hogy már nem számítanak rá a Reggeliben. Éva nem kesereg otthon magányosan, hanem újabb terveket szövöget, rengeteget edz, hiszen amatőr futóversenyeken, a félmaratonon, majd egyszer a maratonon is kipróbálná magát. Ezenkívül rengeteget olvas.

„Az elmúlt két évben rengeteg könyvet felhalmoztam, most végre van időm elolvasni ezeket” – mondta mosolyogva.
Olvass tovább

Hozzászólások

anik4 2010-04-23 12:19

Détár Enikő nem tudja elfogadni a korát, és szerintem ez okoz nála lelki problémákat. Nekem, aki nem szeret szerepelni elképzelhetetlen,hogy más miért őrül bele abba, ha nem ő folyik a csapból is........

Torolt_felhasznalo_625930 2010-04-23 12:01

Szerintem sem a pénz motiválja Lilut, inkább az, hogy nehogy hosszú időre kiessen a köztudatból. A Détár Enikő is majdnem ebbe gárgyult bele. Lehet, hogy szinésznőnek elmegy, de a tv-s szerepléseket nem kéne annyira erőltetni vele. 

Fahéjasnarancs 2010-04-23 09:22

"Az egész társaságból kizárólag Peller Mariann, meg Valkó Eszter szimpatikus. "

Na, meg Szakál Miki... Őt miért is hagytam ki. :)

Fahéjasnarancs 2010-04-23 09:21

Az egész társaságból kizárólag Peller Mariann, meg Valkó Eszter szimpatikus. 

A többi felőlem mehet a levesbe...

Sőt, a legideálisabb az lenne, ha úgy, ahogy van, bezárnák az egész kócerájt.  

anik4 2010-04-23 08:41

Én is szeretek dolgozni, és akkor sem maradnék itthon örökre, ha megtehetném. Viszont úgy gondolom, hogy a gyerekemnek jár az a 3 év, amikor vele lehetek.
Szerintem egy ilyen munkahely, mint az rtl, visszavárja később is. Túlontúl szeretik a pénzt a sztárok, talán az a baj. Lilun is azt figyeltem meg, hogy mielőtt kiderült volna, hogy megint "reggelizik", addig unott fejjel mondta a "sztárhíreket" a reflektorba, mostmár mosolyog. Nekem Lilu unszimpatikus, jogi végzettségű nő nem viselkedik úgy ahogy ő tette. Gondolom, mindenki tudja, mire gondolok.......

szila 2010-04-22 21:55

Nem hiszem, hogy keresztre lennél feszítve, nekem sem volt szándékomban ... vagy a pénz vagy a szereplés? Más okuk nem is lehet? Pusztán a munka öröméről nem hallottál még? Van szerencsére sok olyan ember, akinek olyan a munkája, akár a szerelem.......de csak hogy a pénzhez kanyarodjunk vissza...attól még, hogy üzletük van az említett tévés szereplőknek, még nem jelenti azt feltétlenül, hogy dől a lé........Az a baj, hogy általánosítasz........más meg azt mondja, hogy a te helyedben nem menne vissza dolgozni.....nem ismered őket, nem tudhatod, miért szeretnének munkába állni.

anik4 2010-04-10 12:43

Gondoltam, hogy keresztre leszek feszítve a véleményemért....
Lilunak luxus ruhaüzlete van, Mónikának menyasszonyi ruhaszalonja, szépségszalonja, stb... Tehát nem a pénz miatt mennek,hanem mert szerepelni akarnak.
Nem ítélem el a dolgozó nőket, én is el fogok menni szept-ben, 20 hós lesz a lányom. De ha az ő helyükben lennék, tuti, hogy nem mennék.