Sztárok

Victoria Beckham babáért diétázik

A divatdiktátor focistafeleség egészséges hízókúrába kezdett, hátha most összejön egy kislány.

Victoria Beckham babáért diétázikA rossz nyelvek eddig pránaevést feltételeztek a szupervékony Victoriáról, annyira nem volt rajta mit fogni. A hírek szerint ezentúl a friss zöldségek, gyümölcsök és a párolt hal mellé némi szénhidrátot is megenged magának, azaz ezentúl barna kenyeret, rizst vagy – Uram, ne hagyj el! – krumplit is láthatnak majd a tányérján a szemfüles asztaltársak.

A világ egyik legismertebb házaspárja eddig három fiúval, a 11 éves Brooklynnal, a 7 éves Romeóval és az 5 éves Cruzzal büszkélkedhet, de többször felröppent a hír, hogy egy kislányt is szeretnének. Ezúttal valóban elszántak lehetnek, ha Victoria még a pluszkilókat is bevállalja a projekt kedvéért – már csak az a kérdés, David Beckham orvosai mit szólnak a dologhoz. Ők ugyanis az Achilles-ín-szakadása miatt még a szextől is eltiltották a focistát, hogy minél jobban kíméljék a lábát. Anélkül pedig nem lesz egyszerű…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top