Sztárok

Kovács Patrícia a legszexibbet választotta!

Mert az 5 Oscar-esélyes színész közül Clooney a legjobb pasi. Vagy mégsem? Színésznőink valahogy csak felosztották egymás között a jelölteket...

Olvasd el melyik színésznőnek drukkolnak hazai férfi sztárjaink! »

Ónodi Eszter: Jeff Bridges (Crazy Heart)

– Jeff Bridgesnek és Morgan Freemannek drukkolok, bár egyik filmet sem láttam. Bridges nagyszerű volt a Csodálatos Baker fiúkban, és biztos, hogy ezt a lecsúszott country zenészt is remekül hozza. Az Oscart  a legnagyobb filmes díjnak gondolnám a hírverés miatt, de már látom, hogy körülhatárolható szisztémák szerint osztják évről- évre a szobrocskákat. Előre kiszámítható, hogy ki lesz a nyertes, és csak néha csúszik be egy- két kivétellel. Sokszor elég, ha egy szép színésznőt elcsúfítanak, vagy van egy kötelező kiborulási jelenete, és máris a jelöltek között lehet. Inkább a külföldi filmek listáját figyelem, mert ott vannak érdekesek. Mindenképpen pozitívan értékelem, hogy idén letiltották a hosszú köszönő beszédeket, csak így lehet, hogy nem lesz annyira vicces a show. Mindent egybevetve, ha csak nem tudok valami miatt elaludni, én biztosan nem várom meg az éjszakai közvetítést a tévében, személyesen pedig valószínűleg az életben nem jutok el egy ilyen ceremóniára.

Sármos pasiért rajong Kovács Patrícia

Létay Dóra: Morgan Freeman (Invictus)

Mindent az Oscarról!

Oscar 10 legmerészebb döntése »
A 10 legnagyobb csalódásunk Oscarban »
17 km vörös szőnyeg »
Híres Oscar estélyik »
Lopás, csalás gyilkosság, az Oscar 10 legkínosabb botránya »
A legborzasztóbb Oscar beszédek »

– Imádom az Oscar gálákat, képes vagyok ilyenkor éjszaka ébren maradni, hogy megnézzem a tévében a közvetítést. Sajnálom, hogy a filmek nagy részét nem mutatták még be nálunk, így csak utólag tudjuk majd megítélni, hogy valóban megérdemelte-e a győztes a díjat. George Clooney nekem egyre jobban tetszik színészileg, és emberként is. Komoly intellektussá nőtte ki magát a sármos agglegény imidzsből. Társadalmi aktivista, rendező, gondolkodó ember, nem csak tetszelgő sztár. Colin Firth az Igazából szerelemben volt számomra nagy kedvenc, de ő is nagyon sokoldalú színész. Morgan Freeman pedig úgy jó, ahogy van, mindig lenyűgöz a titokzatossága, az erős jelenléte. Rennert sajnos nem ismerem, de ha jelölést kapott, akkor biztosan nagyszerű alakítást nyújt a filmben. Ha egyet kellene közülük választanom, akkor idén mondjuk Morgan Freemannek kampányolnék!

Sármos pasiért rajong Kovács Patrícia

Kovács Patrícia: George Clooney (Egek ura)

– George Clooney az a típus, aki minden nőnek tetszik. Rendkívül sármos, és biztos, hogy nagyon jó humorú, önirónikus színész. Én nagyon szeretem, ahogy pózol ebben a macso szerepben, amiből néha kikacsint. Az Oscarhoz ez persze nem elég, de nagyon mély színész, és jók a rendezései is. Most sajnos nem tudom megnézni a gálát, mert éppen a Hegedűs a háztetőn című darab próbái kötnek le, de korábban mindig ébren maradtam hajnalig, hogy lássam, kik nyernek. Egyszer éppen Los Angelesben voltam, és egy igazi Oscar partyn vehettem részt. Egy nagy vacsora mellett közösen néztük a gálát, és tippelgettünk, hogy kik lesznek a nyertesek. Nagyon nagy élmény volt. Próbálom követni az aktuális filmeket, de az európai produkciókat jobban szeretem. Erős DVD függésem van, az előadások után éjszaka még filmeket nézek, és persze moziba is gyakran járok.

Sármos pasiért rajong Kovács Patrícia

Náray Erika: Colin Firth  (A Single Man)

– Régebben hajnalig fent maradtam, és a barátaimmal együtt néztük a gálákat. Ha másnap előadásom van, akkor nem vállalom be az éjszakázást, inkább utólag nézem meg a felvételt. Nagyon nagy kedvencem Colin Firth, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy a többit nem tartom jó színésznek. Mivel ezeket a filmeket még nem mind mutatták be nálunk, ezért nem tudok mindről érdemben beszélni. Firth a Büszkeség és balítélet című filmben lopta be magát a szívembe, de legutóbb a Mamma Mia!- ban is nagyon jó volt. Szeretem az angol filmeket, főleg, ha kosztümösök. Colin Firth neve nekem elég garancia arra, hogy beüljek a moziba, mert benne még sosem csalódtam.

Sármos pasiért rajong Kovács Patrícia

Hegyi Barbara: Jeremy Renner (A bombák földjén)

– Jeremy Renner neve eddig ismeretlen, de ez nem biztos, hogy hátrány. Négy nagyon ismert színésszel együtt szerepel a jelöltek között, és talán pont ez lehet az ő szerencséje. Nagyon tehetséges fiatalemberről van szó, akire érdemes lesz odafigyelni. Ha felterjesztették a díjra, az nyílván azt jelenti, hogy rendkívül hiteles alakítást nyújt a produkcióban, és ehhez nem kell valakinek ismert sztárnak lenni. Idén sajnos nem látom a díjkiosztót, mert éppen előadásom lesz. Érdekes, hogy pont a Mindent anyámról című darabot játsszuk, ami egy Oscar- díjas rendező, Pedro Almodovar filmjéből készült.

Sármos pasiért rajong Kovács Patrícia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top