nlc.hu
Sztárok
Kabaré lesz az Oscar-gála!

Kabaré lesz az Oscar-gála!

Nem biztos, hogy jól döntöttek az idei gála szervezői.

A március elején tartandó Oscar-gála két házigazdájának személye már most megosztja a közönséget. Tavaly Hugh Jackman nagyszerűen látta el a konferanszié szerepét, mégis mennie kellett. Jön helyette két B kategóriás színész: Steve Martin és Alec Baldwin. A valaha jobb napokat látott művészek mostanra nem hozzák már lázba a rajongókat. Baldwin idén kapott egy Golden Globe-ot mint a legjobb sorozatszínész, de kétséges, hogy megvan-e benne az a plusz, amitől élvezhetővé tudja majd tenni a többórás ceremóniát. Steve Martin poénjai is elfáradtak, ezért a szervezők semmit sem bíznak a véletlenre. Előre megírják nekik a szövegeket, és parancsba kapták, hogy nem improvizálhatnak. Baldwin egészségi problémái is megkérdőjelezik, hogy teljes erőbedobással tud-e majd színpadra lépni.

A nagy titokban zajló próbákról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a tavalyi show-szerű műsorral szemben amolyan stand-up comedyre számíthatnak majd a nézők, de a betanult viccekkel ez könnyen be is sülhet.

A meghívókat már szétküldték, ám több sztár előre jelezte, hogy nem óhajt megjelenni a gálán. Johnny Depp, Gwyneth Paltrow és Barbra Streisand például kereken elutasította, hogy asszisztáljon a parádézáshoz. Helyettük kapunk néhány tinicsillagot, akiknek egyelőre semmi közük sincs a színészethez.  

Kabaré lesz az Oscar gála!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top