Sztárok

Öngyilkosság a TV2 képernyőjén!

Újabb tragédia a Jóban Rosszban sorozatban.

Iboly végzetes lépésre szánja el magát. Miután elrabolta Kardos doktort, és megmérgezte riválisát, Margitot, a Jóban Rosszban recepciósa úgy érzi, nyeregben van. A lány nyomában azonban ott a rendőrség, így az öngyilkosságba menekül. Fejes Timi karaktere egy hídról veti magát a mélybe.

A Jóban Rosszban sorozatgyilkosa, Iboly egyre közelebb kerül a céljához, hogy eltegye láb alól ellenségeit. A lány azonban nem számol azzal, hogy mindenkiben összeáll a kép: ő áll az elmúlt hónapok gyilkosságai mögött. A recepcióslány utolsó menekülésként átmászik egy híd korlátján, majd a mélybe veti magát.

„Nagyon félelmetes volt a forgatás, mert tériszonyom van. Nem volt biztosítókötél, csak két kaszkadőr fogott, a lábam alatt pedig tízméteres mélység tátongott – árulta el Fejes Timi, aki öt év után távozik a sorozatból. – Végtelenül hálás vagyok a stábnak, és örülök annak, hogy így távozhatok. Iboly karaktere nagyon nagy változáson ment át, és izgalmas volt a bőrébe bújni, nagy kihívást jelentett.”

Öngyilkosság a TV2 képernyőjén!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top