nlc.hu
Sztárok
Tabáni István kidőlt!

Tabáni István kidőlt!

Tabáni István ágynak esett.

fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A Csillag születik győztese régóta mondogatta, hogy ideje volna legalább egy egyhetes pihenésnek, ám maga sem gondolta, hogy ez úgy valósul meg, hogy betegen nyomja otthon az ágyat.

„Hétvégén több fellépésem is volt. Vasárnap már éreztem, hogy valami nem stimmel – mondta István. – Kapart a torkom, fáradékony voltam, és estére teljesen lerobbantam, még a beszédhangom is elment. A menedzserem elvitt az ügyeletre, ahol megállapították, hogy vírusos torokgyulladásom van, ami ráadásul fertőz is. Így hétfő óta ágyban fekszem, sajnos az e heti fellépéseimet is le kellett mondanom, sőt a stúdiómunkálatok is egy hetet csúsznak. Telefonálni sem tudok, mert alig van hangom, úgyhogy akár azt is mondhatom, hogy el vagyok zárva a külvilágtól. Az orvosok megnyugtattak, hogy ha komolyan veszem a pihenést, és beszedem a gyógyszereket, a jövő héten újra belevethetem magam a munkába.”

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top