Sztárok

Nem csak szavakkal segít a színésznő!

Papadimitriu Athina számára fontos a jótékonykodás.

Nem csak szavakkal segít a színésznő!„Azért vannak a jó barátok” énekli Papadimitriu Athina új, Végtelen érintés című albumán. Ez volt a mottó Athina Emberi érintések című sorozatának legutóbbi találkozóján is, amelyen vendége Jaksity Kata, a közismert tévés személyiség és Tóth Márton, az Afrikáért Egyesület kuratóriumi tagja volt. A kongói utcagyerekekről szóló filmvetítés után Athina a könnyeivel küszködve kérte a közönség segítségét. Ő maga dallal és a személyével tud kiállni az ügy mellett, de bármilyen segítség jól jön.
„A filmet látva megkérdeztem magamtól, hogy tulajdonképpen mi bajom is van nekem. Túl sok a nyavalygás, amit az ember szinte jó dolgában tesz” – mondta Athina.
A színésznő szívesen vállal jótékonysági feladatokat, legközelebb például Tahitótfaluban szervez egy gálát falubelijének, akinek tűzvész pusztította el a házát.
„Én nemcsak szavakkal szeretek segíteni, hanem mindig megyek is. Ha kell, tüzet oltok, ha kell, szenet hordok. Produceremmel, Perjés Jánossal pedig elhatároztuk, hogy ha kell, és ha megtehetjük, akár Kongóban is segítjük az iskola felépülését.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top