Sztárok

Beyoncé tarolt a Grammyn

Soha nem fordult még elő olyan a Grammy 52 éves történetében, mint tegnap este: ugyanaz a női előadó – nevezetesen Beyoncé – hat díjat is besöpört.

Kétségtelenül az amerikai R’n’B díva az 52. Grammy-gála legnagyobb nyertese. Soha nem fordult még elő a díj történetében, hogy ugyanaz a női előadó hat díjat is besöpörjön egy este alatt. Az énekesnőt egyébként tíz díjra jelölték. Beyoncé annak ellenére írt történelmet, hogy nem ő kapta az év lemezének járó szobrot.

Ezt Taylor Swiftnek ítélték oda, akinek a Fearless című lemezéből a legtöbb példány kelt el 2009-ben. A countryénekesnő a szüleinek köszönte meg a díjat. Édesapjának azért, mert azt mondta neki, azzal foglalkozhat, amivel csak szeretne, édesanyjának pedig azért, mert a legjobb barátnőjeként áll mellette. Az este meglepetése a Kings of Leon rockegyüttes volt, romantikus ódájuk, a Use Somebody kapta a legjobb felvételért járó díjat. A Kings of Leon összesen három díjat nyert.

Taylor Swift
Taylor Swift
Beyoncé
Beyoncé

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top