Sztárok

Détár Enikőt Ördög Nóráék helyettesítik

Détár Enikőt egyelőre eltiltotta az orvosa a munkától.

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Tovább tart a hangszálműtét utáni lábadozás Détár Enikőnél, mint azt előre tervezte, ezért helyettesíteni kell a Reflektorban.

– A gyógyulás időszaka a vártnál jobban elhúzódott Enikőnél – nyilatkozta a műsor felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László. – Azt reméltük, hogy tökéletesen felépül addigra, mikor István Dani megkezdi jól megérdemelt szabadságát. Dani az elmúlt hónapokban helytállt a rádióban, helyettesítette Enikőt a Reflektorban, és szombatról szombatra élőben narrálta a Csillag születik műsorait. Az RTL Klub Reggelijének műsorvezető lányai örömmel vállalták a felkérést, hogy Détár Enikő teljesen felgyógyulhasson, és István Dani is jól megérdemelt szabadságára mehessen. Február 2-től tehát mindennap más műsorvezető hölgy köszönti a magazin nézőit: kedden Peller Mariann, szerdán Ördög Nóra, csütörtökön Horváth Éva, pénteken pedig Valkó Eszter osztja meg velünk a legfrissebb sztárhíreket.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top