Sztárok

Anikó újra levetkőzött!

Újabb szexi fotók készültek az egykori "Nagy Ő"-ről.

fotó: Turay Zoltán
Fotó: Turay Zoltán

Molnár Anikó a korábbi férfimagazinos képeivel ellentétben ezúttal sejtelmes félaktokon, fény-árny játékok ködébe burkolózva mutatja meg a bájait. Ráadásul új szakmájából is sikerült egy-két motívumot belecsempésznie a fotókba, hiszen kezdő krupiéként boldogan pózol egy király és egy ász társaságában. A felvételeket Turay Zoltán fotográfus készítette, aki ezekkel az alkotásokkal egy művészi aktkiállításra készül márciusban. A modell először vett részt egy ilyen fotózáson, de jól érezte magát, hiszen a fotós régi barátja, és csak olyan képek készültek róla, amelyekbe ő is beleegyezett. „Én úgy gondolom, hogy a művész döntse el, mi az, ami az ő kiállításába belefér” – mondta Molnár Anikó a Coolnak.

A celeb szerint a végeredmény azt mutatja, hogy ezek a fotók elérik azt a szintet, hogy már megjelenhetnek egy kiállításon is, nem csak egy férfimagazinban. Anikó elégedett magával és a képekkel, azt mondja, nem akar bizonyítani senkinek sem, de jólesett neki, hogy így harminc felett is gondoltak rá, és őt kérték fel erre a fotózásra.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top