Sztárok

Zoltán Erika: Nem vagyok kórházban!

Egy félreértés okozott kellemetlenséget a népszerű énekesnőnek.

Zoltán Erika: Nem vagyok kórházban!Cikkek jelentek meg tegnap arról, hogy Zoltán Erika egy műtét miatt kórházban fekszik. A Nők Lapja Cafe kérdésére az énekesnő elmesélte, hogy ő maga is döbbenten olvasta a hírt, ám mindenkit megnyugtat: jól érzi magát!

– A jobb térdemmel évek óta vannak gondok – árulta el Erika. – A január a legnyugalmasabb időszak szakmailag, találtam magamnak két hetet, amikor végre rászántam magam az operációra, amely után haza is engedtek. Nem akartam, hogy sajtóhír legyen ebből, ezért nem is nyilatkoztam eddig. Tisztában vagyok vele, hogy a mai elbulvárosodott világban szolgáltatni kell valamit, hogy érdekes legyek, de ezzel én nem szoktam élni. Egy jótékonysági rendezvényre voltam hivatalos, amit le kellett mondanom, valószínűleg így terjedt el a hír, csak közben valahol egy félreértés is került bele, azért írhatták azt, hogy kórházban vagyok. Van egy nagyon jó férjem, ő hoz-visz a kontrollra. Nagyon elszomorít, hogy internetes hozzászólók azonnal lecsaptak rám, szerintük ilyen sztorikkal akarom fenntartani a népszerűségemet. Nekik csak annyit szeretnék üzenni: nem biztos, hogy a hiba abban keresendő, akiről írnak… Február 5-én Székesfehérváron már teljes erőbedobással lépek színpadra egy retroklubban, aki kíváncsi rám személyesen is, azt szeretettel várom.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top