Sztárok

Érzelmekre hangol a magyar színésznő

Végtelen érintés címmel jelentette meg új albumát a népszerű színésznő, Papadimitriu Athina.

Érzelmekre hangol a magyar színésznőA dalok – csakúgy, mint a Latin érintés című albumon – most is a szerelemről, a kapcsolatokról, örömről és fájdalomról szólnak. Olyan érzésekről, amelyek mélyen megérintik az embert. Ez az érintés nem ismer határokat, az ember mindenhol ugyanúgy születik, szeret vagy gyűlöl, és búcsúzik. Ezekről a határtalan érintésektől sírt annak idején franciául Piaf, angolul Eric Clapton hangja, és kiáltotta magyarul a világba magányát Cserháti Zsuzsa. Végtelen boldogsággal olvadt össze a zenével az ABBA, és hirdette a barátság fontosságát Dionne Warwick vagy Máté Péter. Athina a saját titkait foglalja most ezekbe a dalokba, amelyek remélhetőleg megérintik a hallgatók lelkét.

Az album bónuszdalaként a Művészetek Palotájában hatalmas sikert arató Mama, kérlek című örökzöld hallható Athina két színésznő lánya, Trokán Anna és Nóra tolmácsolásában.

 

 

 

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top