Sztárok

Jövőre újabb tehetségkutató

A magukat megmutatni vágyó tehetségek készüljenek, mert hazánkba érkezik Anglia legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora, az X-Faktor.

Az RTL Klub megvásárolta a Simon Cowell nevével fémjelzett show-műsor licencét. Az önjelölt énekesek ezúttal – a műsor eredeti szabálykönyvének megfelelően – különböző kategóriákban mérettetik majd meg tudásukat. Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki több, jobb, ismertebb és elismertebb lesz, mint mások. A sztárrá válás lehetősége tehát mindenki számára adott.

A show legfőbb célja, hogy kivételes tehetségű énekeseket találjon, de emellett a külső megjelenés, a személyiség, a színpadi jelenlét és a tánctudás is fontos szerepet kap adásról adásra. Az X-Faktorban három különböző kategóriában indulnak a jelentkezők: 16–24 évesek, 24 év felettiek, valamint duók vagy együttesek. Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató műsora, mindenhol, ahol eddig elindult, a nézettségi toplisták élére repült. Magyarországra még az amerikai premier előtt, 2010 őszén érkezik.

Leona Lewis 2006-ban nyert
Leona Lewis 2006-ban nyert

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top