Sztárok

Csiszár Jenő visszatért!

Annak ellenére, hogy Csiszár Jenő 10 éve eltűnt az éterből, talán nincs is olyan 20 év feletti az országban, aki ne tudná, ki ő. A rádiós most visszatért.

Fotó: Korsós Viktor
Fotó: Korsós Viktor

Csiszár Jenő soha nem azért rádiózott, hogy szeressék. Egyszerűen a rádiózás volt a mindene. Műfajt teremtett, pedig nem is ezt volt a célja. Az őszinteség és a szókimondás a két legjellemzőbb tulajdonsága, és ezt tükrözték a műsorai is.

Csiszár Jenő most visszatért az éterbe! December óta hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön este szórakoztatja a Class FM hallgatóit.

„Mindig is az interaktivitásban hittem, így a mostani műsorom is ezen alapszik. A rádió az életem, és éppen ezért a rádióban pontosan ugyanúgy gondolkodom, viselkedem, mint általában a hétköznapokban. Azokról a témákról beszélek, amelyek érdekelnek – mondta. – Napról napra keresek olyan magyar értékeket, amelyek személyekhez köthetőek. Lehet sportoló, vállalkozó, csak hitet adhasson másoknak. Arra buzdítom a hallgatókat, hogy mindenki mondja el az aznap éppen vele történt jót, bármilyen apró dolog is az. És az emberek beszélnek! Egyre több pozitív történetet mondanak el a saját életükből, amelyek erőt adhatnak a többi hallgatónak, és ez jó.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top