Sztárok

Orsi szégyenfalra tűzi a pasikat!

Karafiáth Orsolya nem csak a parókáival pukkasztja a polgárokat.

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Karafiáth Orsolya új hobbija a blogírás, blogjában életének érdekes és izgalmas részleteit osztja meg követőivel. A költőnő ihletét gyermekkori tárgyai, emlékei adták, amelyeket egy régen elfeledett padlásról kapart elő. Talán itt tartózkodtak azok a férfiak is, akiket emleget egy nem hétköznapi és egyben kegyetlen bejegyzésben, amelyet egyszerűen „Seggfejkatalógus”-nak keresztelt. Orsi elmesélte, ide azokat a hímneműeket teszi, akik nem becsülték meg, vagy éppen kiszúrtak vele.

„Most kikerülnek Orsi néni szégyenfalára, amibe rögtön be is verhetik a fejüket, szánva-bánva a múlt hibáit” – írja blogjában a költőnő.

Ide nemcsak volt szeretők, kellemetlen pasik, hanem régi tanárai és például a folyton nyomulós srácok is kikerülnek. Orsi médiaszerepléseit azonban nem csak a blogjára korlátozza. A Csak csajok című műsor mellett új könyvet is megjelentetett, amelyben szerencsére már nem a hozzá hűtlen férfiakat gyűjtötte össze, hanem Cigánykártya címmel egy érdekes verseskötetet állított össze.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top