Sztárok

5 dolog, amiért utáljuk Paris Hiltont

Két évtizeddel ezelőtt a Hilton név világszerte egy megbízható, elegáns színvonalú szállodát jelentett. Ma már egy szőke celeblányt jelent a név.

1. Brutálisan gazdag

5 dolog, amiért utáljuk Paris HiltontA Hilton család vagyonát Paris dédnagyapja alapozta meg az első világháború után a texasi Ciscóban megvásárolt hotellel. Halálakor már Európába és Dél-Amerikába is átnyúlt a szállodalánc-birodalom. A vagyonszerzés mellett a dédpapa nagyon fontosnak tartotta a hit kérdését is, vagyonának nagy részét a katolikus apácák munkáját segítő alapítványára hagyta. Második fia, Barron Hilton – Paris nagyapja – peres úron jutott hozzá az örökségéhez, de szent elhatározása, hogy apjához hasonlóan ő sem leszármazottaira, főleg elsőszülött unokájára hagyja a hatalmas vagyont. Hilton nagypapánál Paris 2003-ban előkerült szexvideója verte ki a biztosítékot, de akkor mondott le végleg az ifjú hölgyről, amikor ittas vezetés miatt, többszöri kihágás után börtönbe kellett vonulnia. Parisnak nem kell aggódnia a jövő miatt, becslések szerint így is évi 7 millió dollárt keres.

2. Azt is megengedheti magának, hogy ostoba legyen

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a most 28 éves hölgy vajon remek üzletasszony, aki mindig kiszimatolja, vajon miből lehet még újabb és újabb dollárokhoz jutni, vagy egyszerűen olyan sima és bordázatlan az agya, hogy szinte semmi okosságra nem képes. Az tény, hogy Hilton kisasszony egyszer csak megunta az iskolát, és ott is hagyta, sokkal jobban érdekelték a pasik és a bulik. Később azért megszerezte a középfokú végzettséget, de elképzelhetetlennek tartja, hogy tovább tanuljon, mint mondja, utálja az iskolát. Mint életútja igazolja, nincs is szüksége semmiféle tanulmányra, így is remekül megállja a helyét. Igaz, „színészi” alakításával eddig csak a legpocsékabbnak járó Arany Málnát sikerült bezsebelnie, de ő nem csügged, továbbra is feltűnik a mozivásznon. Az utóbbi évek egyetlen tanulmánya az a gitárkurzus volt, amelyet énekesnői ambíciójának kibontakozásakor végzett el a lemeze érdekében. Bár ostobaságát sokan a szőkeségével is párhuzamba állítják, eláruljuk, Paris született barna, csak festett szőke, sőt eredetileg a szemszíne is barna, de kék kontaktlencsét visel.

3. A legjobb pasikkal randizgat

Akármilyen szellemi színvonalon is áll, Parist körüldongják a pasik, ő pedig ki is használja a lehetőségeket, és válogat. Mindig a legjobbakat sikerül kihalásznia. Saját magáról azt állítja, hogy alig néhány pasival bújt csak ágyba. Igaz, nevezetes szexvideója idején alig volt 17, de nem ez a lényeg. Udvartartásába a legjobb képű színészek (Leonardo DiCaprio, George Clooney), a leggazdagabb agglegények, a legszebb testű modellek tartoznak. 2005-ben egy görög milliomos, Paris Latsis jegyezte el, a két Paris a paparazzók kedvence volt, mindenhova követték az álompárt, ám a frigyből mégsem lett semmi, az amerikai partilányt elutasította a vőlegény görög családja. A következő évben egy újabb görög milliomossal randevúzott. Jelenlegi párja a gyönyörű Doug Reinhardt. Kapcsolatukra leginkább a hangos jelző illik, ugyanis szomszédaik több alkalommal a rendőrség segítségét voltak kérni éjszakai nyugalmuk érdekében, ugyanis Paris és 24 éves baseballjátékos kedvese veszekedésétől zengett az egész környék.

A két Paris - 2005
A két Paris – 2005
Paris és Doug Reinhardt
Paris és Doug Reinhardt

4. Mindenki a barátja akar lenni

Nem csak a pasik vannak oda Parisért: apró flörtön érték tetten Britney-vel, 4 éves kora óta nagy barátnője Nicole Richie, vele forgatta háromsorozatnyi valóságshow-ját Simple Life címmel (a harmadik évad forgatása idején úgy összevesztek, hogy a show forgatása le is állt). De egy másik valóságshow is a szőke örökösnő életét követi nyomon. A magyar zenecsatornán „öribari” jelzővel illetett barátnőkereső show-műsor második évadját egy börtönben kezdték forgatni, ahol Paris hosszan és szívszaggatóan számolt be az ő barátságára vágyó, rózsaszínű bikiniben tündöklő versenyzőknek saját börtönbéli megpróbáltatásairól. Saját bevallása szerint legjobb barátnője és bizalmasa húga, Nicky.

5 dolog, amiért utáljuk Paris Hiltont
5 dolog, amiért utáljuk Paris Hiltont

5. Még rabszolgát is tart

Nem középkori kizsákmányoló a Hilton lány, de azt könnyen be lehet látni, hogy egy világhírű botrányhősnő, örökösnő és énekesnő mégsem tarthat magánál többet méregdrága ékköves mobiltelefonjánál. Ha éppen egy hosszadalmas fotózásra siet, akkor valakinek mégiscsak cipekednie kell helyette. Így tehát Paris mellett az asszisztense jelenik meg mindenfelé, amerre csak jár. A hölgynek igazából nincs más dolga, mint Paris cuccait cipelni, vagy ha éppen az örökösnő elheveredik, akkor a párnát igazgatni a feje alatt. Ennyi egy Hilton nevet viselő fáradékony partilánynak igenis kijár!

És amit Parisról még tudni érdemes:

• 2003-ban ő lett a legrosszabbul öltözött híresség.
• Fontosnak tartja az állatok védelmét, ezért kizárólag műszőrmét visel.
• 43-as lába van, ezért visel mindig magas sarkút, mert abban kisebbnek látszik a lába.
• Állatorvos szeretett volna lenni gyerekkorában.
• Szavajárása a „that’s hot!”, le is védette.
• Két könyvet írt, az elsőt – Steiner Kristóf fordításában – Egy örökösnő vallomásai címmel magyarul is olvashatjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top