Sztárok

Könnyek Jakupcsek stúdiójában

Jakupcsek Gabriella ma esti műsorában az elévülésről, a megbocsátásról, és olyan ítéletekről beszélget, amelyek a hétköznapi ember számára felfoghatatlanok. Kalmár Mónika története olyannyira fájdalmas, hogy a stúdióban senki nem bírta könnyek nélkül.

Kalmár Mónika és kislánya
Kalmár Mónika és kislánya

Kalmár Mónika régóta kegyelmi kérvényének elbírálására vár, és a mai napig gyászolja kisfiát. Minden egy családi problémára vezethető vissza, amelynek következtében édesanyjával és testvérével együtt elköltöztek. Édesapja azonban hazacsalta őt, és dulakodás lett belőle, amely során kések is előkerültek. Édesapja meghalt, Mónika hat év börtönbüntetést kapott. Már ebben az időben rendszeresen hordták kisfiát orvosokhoz, de nem tudták, hogy ennyire komoly a betegsége. Mónika közben bevonult a börtönbe, ám férje nap mint nap kezdeményezte, hogy kiengedjék a közben egyre súlyosabb állapotba kerülő kisfiához. A kisfiú 2007. november 27-én, két évvel ezelőtt halt meg, ám szülei a mai napig nem tudják, pontosan mi okozta gyermekük halálát. Mónikát november 26-án kiengedték, ám kisfia ekkor már kómás állapotban volt, és másnap elhunyt. Mónikára nemcsak a gyász súlya nehezedik, hanem a tudat, hogy majdnem öt év börtön várhat még rá. Mónikáék otthon ismét három gyermeket nevelnek, legkisebb fiuk egyéves, férje pedig azt mondja: „Nem fordulhat elő, hogy ezek után visszavigyék!” A család kálváriáját és a szívszaggató pillanatokat megnézhetik ma este 21.00 órakor a STORY TV4 Jakupcsek… mert érdekel című műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top