Sztárok

A népszerű tévés ma este újra a képernyőn!

Jakupcsek Gabriella november 16-án komoly témával, az őssejtterápiát körüljárva, Lang Györgyit vendégül látva tér vissza a képernyőre a Story Tv-n.

A népszerű tévés ma este újra a képernyőnJakupcsek Gabriella hétfőn este visszatér a képernyőre, méghozzá egy olyan műsorral, amely saját bevallása szerint is régi álmát váltotta valóra. A műsorvezető elárulta: „A műsorom elsősorban közélettel foglalkozik majd, számomra, és a néző számára is megdöbbentő történeteknek szeretnénk utánajárni. Olyan eseményeknek, amelyek körülöttünk zajlanak, és sokak érdeklődésére számot tartanak. Olyanoknak, amiket mások megpróbálnak a szőnyeg alá söpörni. Nehéz kérdéseket, tabu témákat is feszegetünk majd, de természetesen lesznek majd vidámabb pillanatok is. Az első adásban az őssejt botránnyal foglalkozunk, emberi történetekkel, szakemberekkel, és Lang Györgyivel dolgozzuk fel a témát.”

A műsort november 16-án 21 órai kezdettel nézhetitek meg a Story Tv-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top