Sztárok

Lohan elcsábította a szívtipró színészt

Gerard Butlert az elmúlt hónapokban hírbe hozták már Jennifer Anistonnal és Renée Zellwegerrel is. A színész a hétvégén mégis Lindsay Lohannel jött össze.

A brit Mirror bulvárlap riportere saját szemével látta, hogyan csábította el Lindsay Lohan Hollywood egyik legkapósabb agglegényét. A két híresség egy marokkói luxusklub megnyitójára volt hivatalos, ahol fergeteges parti kerekedett.

Lohan nem fogta vissza magát, a táncparketten szűk fekete miniruhában kellette magát a 39 éves színész előtt, aki élt a lehetőséggel. A riporter szerint pár perccel a szenvedélyes tánc után már egy eldugott sarokban csókolóztak.
„Olyan szexi, és az enyém! – lelkendezett később Lohan a lap riporterének. – Nem viselek gyűrűt, jogom van az élvezetekhez. Ez pedig itt a világ legromantikusabb helye.”

Lohan nem is olyan régen még azt nyilatkozta, hogy szerelmes a barátnőjébe, akit soha nem csalna meg. Persze ezt egy Gerard Butler-kaliberű férfi közelében biztosan könnyen elfelejti az ember lánya.

Lohan elcsábította a szívtipró színészt
Lohan elcsábította a szívtipró színészt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top