Sztárok

A kórházban viccelték meg a Beugró sztárját

Kálloy Molnár Péter az élet minden helyzetében szembesül a rögtönzéssel.
forrás: COOL TV
Forrás: Cool Tv

Kálloy Molnár Péter elárulta, számára kivételes szórakozási lehetőség a Beugró, és boldog, amiért a színészet a hobbija és egyben a munkája is. Ami a műsort illeti, valóban nem tudják a rájuk váró feladatokat, sőt még az estek házigazdájától, Novák Pétertől is el vannak tiltva a felvételeket megelőzően, nehogy kérdezősködjenek:
– Nincs semmilyen súgás vagy csalás, csak a rögtönzés és a poénok.
Sokszor előfordul, hogy egy-egy improvizált jelenet alatt nemcsak a közönség, de ők maguk is elfojthatatlan hahotázásban törnek ki, amit a frappánsan kialakított helyzetek vagy alkalomadtán a lefagyások okoznak, bár az utóbbi szinte sohasem fordul elő:
– Nagyon jó barátok lettünk az elmúlt évek során, és rendkívül összeszokott csapattá váltunk, melynek mindannyian egyaránt fontos tagjai vagyunk, Novák Péter is beleértve természetesen, aki hihetetlenül jól alakítja az eseményeket.
Pétert vicces alakításai – és önmagában a humor – mindenhova elkísérik. Nemcsak a világot jelentő deszkákon érik komikus helyzetek, hanem a hétköznapi, privát életében is. Nemrég például egy sajnálatos esett miatt kórházba kényszerült, ahol egy nővérke viccelte meg:
– A műtét előtt annyit mondott: „Felkészült? Mert mi nem!”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top