nlc.hu
Sztárok
Márciusra halasztják a Koltai-film befejezését

Márciusra halasztják a Koltai-film befejezését

Várhatóan jövő ősszel kerül a mozikba Koltai Róbert új filmje, a Magic Boys, amelyben a magyar sztárokon kívül világsztárok is szerepelnek.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az angol–magyar koprodukcióban készülő film, a Magic Boys rendezője, Koltai Róbert a Cool Tv délutáni műsorában elmondta: kisebb-nagyobb módosítások akadnak az ütemtervben. Az október végére tervezett londoni forgatásokat például márciusra kellett halasztaniuk az időjárás miatt.

„A legnagyobb öröm számomra az, hogy a forgatások is rendkívül szórakoztatóak, a külföldi sztárok és a magyar színészek pedig nagyon hamar megtalálták a közös hangot. Ez az emelkedett hangulat egyértelműen tükrözi a film légkörét is” – mesélte a rendező.

A nemzetközi piacra szánt alkotás, amelyben Vinnie Jones és Michael Madsen is szerepel, jelenleg harmincegy forgatási napon van túl, melyekre Szegeden kerítettek sort, és a film már most megannyi vicces perccel kecsegtet. Róbert elmondta, szó sincs arról, hogy jellemzően magyar vagy angol poénokkal szembesülnek majd a nézők:
„Ilyenek nem is léteznek! Humor csak egy van, és az azonos minden országban!”

Jelen esetben két chippendale-fiú nem mindennapi kalandjainak lehetünk majd szemtanúi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top