Sztárok

Mary Zsuzsi plasztikáztatna

Az énekesnő holnap ünnepli 62. születésnapját, és tele van tervekkel. Az önmegvalósításba viszont új külsővel vágna bele.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mary Zsuzsiról az elmúlt hetekben sok furcsa dolgot lehetett hallani, olvasni. Az énekesnő a TV2 reggeli műsorában elmondta, sokkal jobban van annál, mint amit híresztelnek róla. Ezt annak is köszönheti, hogy tele van új tervekkel. Hamarosan különleges újdonsággal áll elő: olyan mulatós CD-t készít, amiért – állítása szerint – mindenki meg fog őrülni.

Ezenkívül saját show-műsort is szeretne. Mint mondta, elege van abból, hogy a mai délutáni műsorok a családi drámákról, verekedésről szólnak. „Az embereknek kell a móka, a kacagás, a jókedv” – tette hozzá.

Az új műsorhoz pedig új külső dukál, Mary Zsuzsi már régóta elhatározta, hogy ha betölti a 60. életévét, kés alá fekszik. „Tervezgetem a plasztikai sebészt is, mert sikerült jó néhány kilót leadnom, megereszkedett az arcomon a bőröm. Állandóan mosolyognom kell, hogy ne fittyedjen le a szám” – mondta viccesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top