Sztárok

Ördög Nórinak leesett az álla!

Ördög Nóri és Stohl András, valamint a négytagú zsűri megkezdte a visszaszámlálást.

A műsorvezető elmondta, három fergeteges adással jelentkeznek először, melyek az utolsó, háromnapos válogatás eseményeit, legizgalmasabb és egyben legmegindítóbb pillanatait varázsolják a képernyőkre:

„A több ezer jelentkező közül a legjobbak jutottak el idáig, ahol egy végső rostán vettek részt. Minden olyan produkció megmérettetett, amelyet különlegesnek tartottunk.”

A műsoroknak köszönhetően megismerkedhetünk a jelentkezőkkel, megnézhetjük a sikerek és a bukások pillanatait, szemtanúi lehetünk a produkciók előkészületeinek, hallhatjuk a család és a barátok biztatását, bepillanthatunk a kulisszák mögé, és természetesen megtudjuk, kik azok a tehetségek, akik kiérdemelték, hogy hétről hétre élő show-ban mutathassák meg az országnak, mit tudnak:

„Annyit elárulhatok, hogy nagyon vegyes produkciókat fognak látni a nézők. Sok énekes és táncos is próbára tette a tehetségét, de rengeteg egyéb, különleges előadással is találkozunk majd. Bátran mondhatom, hogy nemegyszer leesett az állunk!”

Nóra bevallotta, rengeteg kedvencre tett szert az elmúlt hetekben, találkozott indokolatlanul bátortalan tehetségekkel és annál bátrabb, ám kevésbé színes egyéniségekkel. Szombattól pedig mindenki megismerheti őket, hiszen végre kezdetét veszi a Csillag születik!

A zsűri: Fáy Miklós, Oroszlán Szonja, Hernádi Judit, Szirtes Tamás
A zsűri: Fáy Miklós, Oroszlán Szonja, Hernádi Judit, Szirtes Tamás

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top