Sztárok

Beyoncé kidobta Lindsay Lohant

Lindsay Lohan és Beyoncé nem lesznek kebelbarátnők, az biztos. Egy szingapúri Forma–1-es rendezvényen Beyoncé Knowles öltözőjébe fészkelte be magát – ahonnan az énekesnő egyszerűen kidobta.

Beyoncé kidobta Lindsay LohantIgazából Lindsay Lohannek minden oka megvan a boldogságra: a szingapúri F1 Rocks elnevezésű rendezvényen műsorvezetőként hatalmas sikere volt. A színésznő természetesen a legszebb és legnagyobb öltözőt szerette volna megkapni a helyszínen, amelyet korábban Beyoncé is lefoglalt már magának.

Beyoncé ragaszkodott is a foglalásához. Amikor a 28 éves énekesnő 7 fős kíséretével megérkezett az öltözőbe, egyszerűen kihajíttatta Lindsay Lohant a szobából a testőreivel. Más sztárok is szenvedtek a díva sztárallűrjeitől. Az énekesnő a 33 fokos hőség ellenére megtiltotta a többi jelenlévőnek – a No Doubt, a Black Eyed Peas és a N.E.R.D. együtteseknek –, hogy bekapcsolják a klímát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top