Sztárok

Renée Zellweger nem hízik Bridget Jones kedvéért

A filigrán színésznő eddig kétszer hízott meg a világ legismertebb szinglije, Bridget Jones szerepének kedvéért. Harmadjára nem vállalta a megterhelő "jojó"-kúrát.

Rennée Zellweger nem hízik Bridget Jones kedvéértMegszánták a film készítői a szőke színésznőt, akinek egy dekát sem kell felszednie a harmadik Bridget Jones-film kedvéért. Úgy döntöttek, a színésznő pluszkilóit különleges kövérítő jelmezzel oldják meg. Az egyik stábtag elmondta, hogy Renée-nek a legutóbb túl sok időbe tellett, mire visszanyerte versenysúlyát, ezért is döntöttek más megoldás mellett.

Vajon a színésznő eddig miért ragaszkodott a valódi hízáshoz? Talán jólesett neki csokitortával és gyorséttermi ételekkel bűnözni? Vagy csak bizonyítani akart? A választ csak ő tudja. Az viszont igaz, hogy minél idősebb valaki, annál nehezebben viseli a szervezete a drasztikus hízó-, majd fogyókúrákat. Bár a színésznőnek kétségtelenül jól állna néhány (valódi) pluszkiló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top