Sztárok

Csomor Csilla a különlegeset szereti

A színésznő rajong a különleges sportokért, és annyi időt tölt mozgással, amennyit csak tud.

Csomor Csillának mindig is a golf marad a legnagyobb szerelme, de alkalomadtán szívesen belekóstol más sportágakba is. Így tett nemrég, amikor egy rendezvényen egy francia golyós játék, a petanque rejtelmeibe nyerhetett bepillantást:

– Igazán különleges játék, amelyet ráadásul igen komoly sportként is űznek. Általában két csapat vetekszik egymás ellen, a cél pedig, hogy a saját labdáikat minél közelebb dobják a legkisebb golyóhoz, az öcsihez! Később tudtam meg: annyira addiktív, hogy egy időben be is tiltották, mert teljesen elvonta a légiós katonák figyelmét.

A színésznő azonban ellenáll, nem is teheti meg, hogy kizárólag egy sportra koncentráljon, hiszen golfos sikerei magukért beszélnek, ráadásul a vitorlázással is ismerkedik egy ideje. Már a Kékszalagon is részt vett, egyelőre csak utasként, de úgy tervezi, a jövőben megszerzi a hajóvezetői engedélyt, hogy egymaga is hódolhasson ennek az izgalmas szabadidősportnak.

Fotó: www.rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: www.rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top