Sztárok

Katie Holmes és Suri visszatértek Tomhoz

Tom Cruise legnagyobb örömére felesége és lánya végre visszatértek hozzá az Egyesült Államokba. Katie Holmes és Suri egy film forgatása miatt három hónapig Ausztráliában éltek.

Katie Holmes és Suri visszatértek TomhozHollywood egyik legellentmondásosabb álompárja majdnem negyedévig külön élt. Katie Holmes legújabb filmjének forgatása ugyanis Melbourne-ben zajlott, így a színésznő és lánya Tom Cruise-t az Egyesült Államokban hagyva kivándorolt az ausztrál nagyvárosba. A színész többször meglátogatta ugyan a családját, és egy alkalommal Katie is visszautazott Los Angelesbe, de a pár külön töltötte az elmúlt időszakot.

Hétvégén aztán Katie és Suri felszálltak Tom magángépére, és végre visszarepültek az Államokba – de még így sem a közös családi fészekben örülhettek a viszontlátásnak. A színész ugyanis éppen Cameron Diazzal forgatja új filmjét Bostonban. A család együtt töltötte a szombatot, aztán ismét ment mindenki a dolgára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top