Sztárok

Esküvő igen, baba még nem!

Janics Natasa néhány napja mondta ki a boldogító igent, de a babával még várnak egy kicsit.

Esküvő igen, baba még nem!Az olimpikon a Cool Tv-ben elárulta, egy kiadós, háromnapos leánybúcsúval készült fel a nagy eseményre, és természetesen a férje sem hagyta ki az ilyenkor esedékes mulatozást. Ami az esküvőt illeti, Natasa mindennel tökéletesen elégedett, hiszen a dolgok úgy zajlottak, ahogyan azokat megálmodta, egyetlen apróságot sajnált csupán:

– A menyasszonyi ruhát sajnos csak néhány óráig viseltem, utána át kellett öltöznöm. Szerencsére a másik rucim is csodaszép volt!

A lagzi ráadásul még nem is ért véget, hiszen az ifjú pár és a násznép gyakorlatilag már egy hete mulatozik. Ki is kell használniuk minden időt, hiszen Natasa jelenleg pihenőidejét tölti, ám hamarosan megkezdődnek számára az edzések, célja ugyanis, hogy kijusson a 2012-es olimpiára. Ennél komolyabb tervei azonban egyelőre nincsenek, így a gyermekvállalást sem fontolgatja:

– Kaptunk egy babaágyat nászajándékba, de egyelőre csak egy játék csecsemő kap benne helyet. A gyerekvállalás még odébb van, hagyjuk is ezt a témát!

 

Forrás: Cool Tv

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top