Sztárok

Patrick Swayze különleges kitüntetése

Los Angeles bohémvilága is megemlékezett a néhány napja elhunyt színészről.

Posztumusz kitüntetést adományoztak a Los Angeles-i transzvesztiták Patrick Swayze-nak: ő lett minden idők legszexisebb női ruhás férfija! A színész a „Wong Foo, kösz mindent! Julie Newmar” című filmben alakította Vidát, a nagyvilági transzvesztitát John Leguizamo és Wesley Snipes oldalán. Swayze akkoriban több interjúban elárulta, hogy mérhetetlenül tiszteli a női ruhában fellépő pasikat, hiszen már a saját bőrén is tapasztalta, hogy micsoda kínokat kell átélniük ahhoz, hogy igazi dívaként jelenjenek meg a színpadon.

A különleges kitüntetésről egy emléktábla is árulkodik Los Angeles egyik népszerű klubjában, illetve elkészíttették a filmben Swayze által viselt cipők másolatát is, melyeket szintén kiállítottak. A szórakozóhely tulajdonosa (aki szintén transzvesztitaként él) elmondta, hogy soha senki nem viselte a mozivásznon a női ruhákat olyan tökéletes eleganciával, mint Patrick.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top