Sztárok

Megan Fox buta, mint a föld!

A Transformers 2. forgatása maga lehetett a pokol a stáb számára. Ennek oka a főszereplő, Megan Fox, akit a stábtagok nyílt levélben támadtak.

Megan Fox buta, mint a föld!Miután a színésznő Adolf Hitlerhez hasonlította a rendező Michael Bayt, a stáb három tagja nyílt levélben támadta az Angelina Jolie klónjának is nevezett Megant. A levelet közzétették Michael Bay honlapján is. A munkatársak szerint a színésznő olyan buta, mint a föld, ráadásul a forgatás alatt úgy viselkedett, mint egy hálátlan, barátságtalan, stílustalan trampli.

Megan Fox nemcsak a viselkedésével vívta ki a stáb ellenszenvét, de színészi képességeitől sem voltak elájulva. A nyílt levél szerint Megan úgy játszott, mint egy pornószínésznőcske, a pornózás a megfelelő karrierút lesz számára a későbbiekben. A levél írói természetesen szeretnék megőrizni anonimitásukat, mert félnek, hogy indiszkréciójuk miatt nem kapnak többé munkát az álomgyárban.

Michael Bay csupán annyit tett hozzá a levélhez, hogy sem Megan Fox, sem a stáb kijelentéseit nem bírja. Szerinte a színésznő kijelentései hozzátartoznak az őrült személyiségéhez. A rendező máskor is szeretne Megannal dolgozni, sőt további őrült megjegyzéseket vár a színésznőtől. A levélírók viszont azt remélik, hogy a Transformers harmadik részében Megant az első tíz percben agyontapossa egy óriási lény – így az egész stáb fellélegezhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top