Sztárok

Mary Zsuzsi műsort vezet!

Összeszedte magát a magánéleti viharokat megélt énekesnő.
fotó: RTL Klub(Bársony Bence
Fotó: RTL Klub, Bársony Bence

Mary Zsuzsi 1968-ban Dobos Attila és Szenes Iván Mama című dalával nyerte meg a Táncdalfesztivált, és immáron több mint negyven éve van a pályán. Az énekesnő sokáig élt és dolgozott külföldön, ahol soha nem foglalkoztak a korával. Úgy érzi, itthon nagyobb jelentőséget tulajdonítanak ennek.

– Hazajöttem, és rögtön kérdezték: hány éves is vagy? Utána kellett gondolnom: úristen, hány éves is vagyok? Attól kezdve meg dicsekszem is vele, mert ha ennyire érdekes, akkor megmondom. Körülbelül öt évvel ezelőttig egyáltalán nem foglalkoztam a korommal. Talán ebben rejlik a titka, hogy nem öregszem. Általában, ha az ember valamivel sokat foglalkozik – így az öregedéssel is –, azt bevonzza. Én jól érzem magam! Hadat üzentem a megöregedésnek! – mondta Zsuzsi nevetve a Reggeliben.

– Amíg színpad- és képernyőképes vagyok, és a közönség elfogad engem, addig enyém a világ! Imádom a színpadot, imádom, amit csinálok, kisugárzom, ami bennem van, és talán ez az, ami fiatalossá tesz! Nem vagyok már fiatal, hanem egyszerűen nagyon nyitott vagyok!

Mary Zsuzsi jövő hétfőtől péntekig a Csak csajokban mutatkozhat be fiatalos és életvidám műsorvezetői oldaláról.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top