Sztárok

Molnár Anikót zaklatják!

Anikó tovább keresi az igazit, de úgy tűnik, hogy nem a megfelelő pasik rajonganak érte...

fotó: COOL TV
fotó: COOL TV

A Cool délutáni műsorában Molnár Anikó szomorúan számolt be arról, miszerint a kellemetlenkedő alakoktól nincs egy perc nyugta sem. Mint megtudtuk, gyakorlatilag az ismertsége óta folyamatosan ostromolják az ismeretlen férfiak, hol személyesen, hol telefonon, hol az interneten, ráadásul a legkülönfélébb stílusban és kívánságokkal.

– Vannak, akik teljesen normálisan kávézni invitálnak, de akadnak bunkó, tolakodó megkeresések is. Az egyik ilyen például több száz levelet ír, és még a mobilszámomat is kiderítette, naná, hogy megállás nélkül hívogat!
Szerencsére ezek az emberek egy idő után javarészt leállnak a zaklatással, így egyelőre rendőrségi feljelentésre nem került sor, de ami késik, nem feltétlenül múlik, hiszen vannak olyanok, akik nem tudják, hol a határ:
– Nemrég egy könyvdedikáláson egy férfi meg akart taperolni, sőt olyan erősen megfogta a karomat, hogy azóta is ott van a nyoma.
Védekezni a zaklatók ellen nem lehet, Anikó azonban igyekszik teljesen kizárni őket az életéből. Aranyszabály például, hogy az internetes és telefonos megkeresésekre soha, semmilyen körülmények között nem válaszol, hiszen ettől felbátorodnak a férfiak.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top