Sztárok

Öngyilkosság a fiatal színésznő sorsa?

Megan Fox egy interjúban bevallotta, hogy pszichés problémái vannak. Állítólag a skizofrénia egy fajtájában szenved, és attól tart, hogy Marilyn Monroe sorsára jut.

Öngyilkosság a fiatal színésznő sorsa?A világ egyik legszexisebb, feltörekvő színésznője retteg a jövőtől. Megan Fox egy interjúban elmondta, folyamatosan aggódik, hogy megosztott személyisége van. „Mentális problémám van, de egyelőre nem derült ki, milyen jellegű – mondta a 23 éves színésznő. – Attól félek, hogy úgy végzem, mint Marilyn Monroe.” A szőke színésznő, akinek arcképe Megan jobb alkarjára van tetoválva, 36 évesen hunyt el. Halálának körülményei máig tisztázatlanok. Az egyik vélemény szerint altatótúladagolás vetett véget az életének.

Megan Foxnak nem ez volt az egyetlen furcsa kijelentése. Egy ízben a Transformers-filmek rendezőjét, Michael Bayt hasonlította Adolf Hitlerhez, mert szerinte a forgatáson valóságos zsarnokként viselkedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top