Sztárok

Bujtor István agyvérzése csak kacsa!

Eperjes Károly hírei szerint Bujtor István egyre jobban van: a színházigazgató ébredezik, egyre inkább reagál a külvilágra.

Fotó: www.petofiszinhaz.hu
Fotó: www.petofiszinhaz.hu

Még mindig teljes a hírzárlat Bujtor István egészségi állapotával kapcsolatban, így merész feltételezések látnak napvilágot a betegségéről. Voltak például olyanok, akik már agyvérzésre gyanakodtak. A pletykát csak erősítette, hogy a család nem reagált a feltételezésre. A Blikk úgy tudja, hogy az agyvérzésről szóló híresztelésből semmi nem igaz.

A Veszprémi Petőfi Színház igazgatója a kiszivárgó minimális információk szerint egyre jobban van. Eperjes Károly színművész a bulvárlapnak elmondta, hogy biztos abban, október közepén már barátjával avatják fel a Latinovits Zoltánról elnevezett, megújult stúdiót. Egy másik informátor szerint az egy hónapja az intenzív osztályon fekvő Bujtor már reagál a külvilágra, ébredezik, sőt már a gépre sem kötik vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top